Jackor från Parajumper®: Nu upp till −77% | Pjs Parajumpers

Vår erfarenhet med vintern och isklättring är att vi är villiga att offra lite i vikt till förmån för allvarliga värme, eftersom vi är generellt villiga att göra något för att hålla värmen, hålla ha kul och hålla blod flödar från våra torso till våra extremiteter. parajumpers long bear, parajumper ugo super lightweight. Vi kan lätt bära en dunjacka som en mitten lagret under våra hårt skal att hålla oss varma hela dagen och att hålla det torrt och skyddat. Vi har alltid också en stor puffy belay jacka redo för tider när vi slutar röra på dig. parajumper dam gobi masterpiece. För denna typ av jacka vill vi ha den varmaste vi kan få, med inre fickor för varmhållning extra kläder och försöker torka handskar ut en enorm bonus. Överlägset är bästa jackan i denna översyn för denna situation den Marmot Guide ner luvtröja, även om Arc’teryx torium SV fungerar väl här också.

Parajumpers LONG BEAR Parka NAVY – Dam Jacka

Parajumpers LONG BEAR Parka NAVY – Dam Jacka

Dam Jacka från Parajumper®: Nu upp till −77% | Pjs Parajumpers Stockholm

Vissa människor arbetar utanför på vintern i mycket extrema miljöer och behöver extra kläder för att hålla värmen. Beviljas, de flesta av dessa människor verkar få med skiktning olika billiga Carhart stil lösningar, men beroende på ditt jobb, en hög kvalitet isoleringsskiktet kan göra dig mycket lyckligare. canada goose dam. Detta är dock en annan omständighet där vi skulle rekommendera Syntetfyllning över ner, på grund av ökad hållbarhet bör du riva jackan. parajumper right hand herr. Om vi skulle bära en dunjacka för arbete, skulle vi vara säker på att ha en betydligt mer skyddande skal jacka lager över toppen för att skydda mot revor och repor. Någon av lättare vikt, mitten lager urval av jackor i denna översyn skulle fungera bra i dessa omständigheter.

PARAJUMPERS regn TORINO grå Bomber Jakke for mand

PARAJUMPERS regn TORINO grå Bomber Jakke for mand

Vardagen/stan – Köp damjackor online på Zalando.se

Om det primära skälet till att köpa en varm dunjacka är helt enkelt att hålla dig varm när du lever ditt liv i din frysning kalla vintern stad, då är du antagligen som de flesta människor. För dig, vikt och sammanpressbarhet förmodligen har mycket mindre betydelse i ditt val än värme och stil. parajumper kodiak dam rea. Vi kasta vanligtvis en av dessa jackor över toppen av oavsett normala mänskliga kläder vi bär för dagen, så det är viktigt att jackan är tillräckligt stora för att bäras som ett yttre lager. När det kommer till stil, vi vanligtvis skygga alltför tekniska plagg, och istället graviterar mot vad matchar våra regelbundna garderob, och kanske mer viktigt, gör oss inte ser ut som en weirdo (eller fett).

Long Bear 30-70% REA på massor av damjackor | Jackan Parajumper Outlet

Alla dessa jackor kommer att hålla dig varm, men det finns ett brett utbud här. Ditt beslut kommer säkert vara annorlunda om du bor i en stad där över natten låg är 20, jämfört med om du bor i en stad där låga är -20. Om du bara behöver isolering från 20, då någon jacka i denna översyn är bra tillsammans med dina andra kläder, parajumper doris billigt, och vi rekommenderar de som ser bäst. Enligt vår mening är dessa Patagonia ner tröja luvtröja och de eller transcendenta Hoody. parajumper jacka geena svart, Om ditt hem är verkligen butt-en @@ kallt, vänligen välj antingen Marmot Guide ner Hoody eller Arc’teryx torium SV, och inte luras att tro att en superlätt jackor kommer att hålla dig glad och toasty på -20.

Slutsats

canada goose chilliwack herr

canada goose chilliwack herr

Vi hoppas att vår forskning, i djup recensioner och rekommendationer ovan har hjälpt dig att begränsa och effektivt välja den bästa dunjacka för dig. parajumper jacka dam. Som med de flesta delar av utrustning, börjar processen med att identifiera villkoren kommer du sannolikt ansikte, och sedan hitta den produkt som bäst hanterar dessa omständigheter. Medan vi har Rankat alla jackor vi testat och gett utmärkelser till våra favoriter, verkligheten är att alla dessa jackor har sina för- och nackdelar, och det är en perfekt situation eller person för varje jacka här.

https://canada-goose-rea.tumblr.com/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *